Coaching

howard_thurman

Don’t ask what the world needs. Ask yourself what makes you come alive and go do that. Because the world needs people who  have come alive.

Howard Thurman

Mensen die stralen, die gepassioneerd en bevlogen zijn, daar kan ik zo van genieten!

Ik geloof dat ieder mens een vuur in zich heeft; ik noem het passie. Zodra jouw vuur gevoeld en gezien wordt ga je stralen. En wanneer jij vanuit die passie en jouw talenten werkt en leeft, maak je een verschil en maak je de wereld een beetje mooier.
Want, als jij straalt van binnenuit, dan geef je anderen de mogelijkheid om te groeien!

 

Dat vraagt om op ontdekkingsreis te gaan.
Te ‘ont-worden’ wat je niet werkelijk bent, zodat je kan zijn wie je al die tijd al was.
Dat bereik je door los te komen van je eigen oordelen en niet helpende overtuigingen. Door op jezelf te leren vertrouwen en zicht te hebben jouw kracht: je talenten, je passie en missie op dit moment in je leven.

Als jij jouw plek inneemt in de wereld maak je een verschil, voor jezelf én de wereld!

Mijn passie is het om jou daarbij te ondersteunen.

Wil je mij in mijn kracht zien? Dat ben ik als ik mee op ontdekkingsreis mag en je mag begeleiden om je passie te vinden.
Ik vlieg een tijdje mee. Bevlogen, betrokken en zonder oordeel. Ik stuur, vraag, daag uit en volg om jou te laten ontdekken waar jij warm van loopt, waar je door belemmerd wordt en waar je voor wilt gaan. Na een bijeenkomst heb je een nieuw inzicht of een opdracht mee naar huis. Ik leg verbanden, analyseer of haal de kern er uit. Net wat nodig is om om jouw passie helder te krijgen. Je leert jouw hart te verstaan en te volgen, want dat klopt!

 

Maar let op, het is niet zo dat je na de begeleiding helemaal gelukkig bent en de wereld aankan. Nee, want ik geloof niet in een maakbare wereld waarin we allemaal steeds gelukkig zijn. Vaak genoeg zijn er stormen in je leven. Dan gaat het er om het leven te leren aanvaarden zoals het komt. Juist dan geeft het kracht en richting als je zicht hebben op je eigen passie, talenten en behoeften.